Fogas kérdések:

A Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőben altatásban is kérheti a fogászati kezelését

Miért szenvedne a fogászati kezelések közben? Miért hallgatná a fogászati készülékek hangját? Egyáltalán miért kellene bármiről tudnia? Higgye el, a fogorvos székben ülve is érezheti magát kellemesen!

Ébredés fogászati altatás után  

Ha a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőbe jelentkezik be, és altatásban kéri a fogászati kezelését, biztos, hogy nem fog csalódni. Minden altatott páciensünk azt mondja, hogy még soha sem érezte ilyen jól magát a fogászati kezelés közben. Egy jót alszik, úgy hogy azt sem veszi észre, hogy elaludt, majd amikor magához tér, nagyon kellemesen érzi magát. Mindenki szeretne még tovább aludni! Az altatásos időszak egy percnek tűnik, és nagyon pihentető, csodálatosan megnyugtató érzés.
Nálunk az altatásos fogászat ára egyáltalán nem magas. A Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőben egy óra altatás díja csak 25.000 Ft. Amit cserébe kap, az viszont megfizethetetlen.

Érezze jól magát a fogászati kezelések közben! Bővebben informálódhat a fogászati rendelőnkben végzett altatásos fogászati kezelésekről a www.altatasos-fogaszat.hu/fogaszati_kezelesek és a www.altatasos-fogaszat.hu/videok oldalakon.

Várjuk Önt is szeretettel!

Visszalépés a fogas kérdésekhez