Fogas kérdések: Altatásban kérem a fogászati kezelésemet!

altatásban kérem a fogászati kezelésemet  

A jól felszerelt fogászati rendelőknek és a magasan szakképzett fogorvosoknak köszönhetően napjainkban már lehetőség van altatásban elvégezni a fogászati, valamint szájsebészeti kezeléseket. Sokan azért nem mernek elmenni fogorvoshoz, mert félnek a fogászati beavatkozásoktól, a fogászati rendelőben előforduló kellemetlen hangoktól, valamint a fogászati kezelésekkel kapcsolatos fájdalmaktól. Nemcsak a félősebb betegek számára jelenthet igazi megnyugvást az altatásos fogászat, hanem például azok számára is, akiknél egyszerre több beavatkozást kell elvégezni.

Az altatásos fogászat azok számára is megoldást nyújt, akiknek hányingerük van, ha a szájukba nyúl a fogorvos. Vannak olyan fogászati páciensek, akik érzékenyek, allergiásak a fogászati érzéstelenítőre, vagy helyi érzéstelenítésben nem biztosítható a megfelelő érzéstelenség. Az altatásos fogászat a páciens számára fájdalmaktól és kellemetlen élményektől mentes fogászati beavatkozást, a fogorvos számára pedig precíz, gyors munkavégzést biztosít.

Nálunk a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőben, bármilyen fogászati kezelést kérhet altatásban. Mi azt szeretnénk, hogy nálunk jól érezze magát!

Jöjjön el hozzánk, és többet nem fog félni a fogorvostól!

Visszalépés a fogas kérdésekhez