Fogas kérdések: Kinek jó az altatásos fogászati kezelés?

Azzal kezdem, hogy az altatásos fogászat egy csoda! Ha egyszer eljön hozzánk, hogy altatásban kezeljük a fogait, soha többé nem megy másik fogorvoshoz! Az altatásos fogászati kezelést bármelyik fogászati páciens kérheti, aki nem akar semmit sem tudni a fogászati beavatkozásról. Az a páciens, aki nem akar „részt venni a fogászati kezelésben”, nem akarja érezni, amikor a fogorvos a szájában „matat”, és a fogait kezeli, nem akarja semmilyen fogászati eszköz hangját hallani, kérje altatásban a fogászati beavatkozást.

kinek jó az altatásos fogászati kezelés   A Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőben egyszerre több fogat is kezelünk, és bármilyen fogászati kezelés kérhető altatásban. Meg sem kell indokolni, hogy miért kéri a páciens, hogy aludjon a fogászati kezelés alatt. Akár egy fogkőlevétel is történhet altatásban, lehet a fogkőeltávolítás is egy altatásos fogászati kezelés! Ha a páciensnek például érzékenyek a fognyakai, akkor, amikor a fogorvos hozzáér a foghoz, a fognyakhoz - a fogkőlevétel során használandó műszerrel - az bizony érzékenységet okozhat.

Ilyenkor nem jó, ha azt mondja a fogorvos, hogy maradjon nyugton a páciens, ez nem fájhat. Sajnos ezek a fogak érzékenyek bármire, így a fogkőlevételre is. Altatásban történhet a fogászati beavatkozás, akkor is, ha a fogakat töméssel kell ellátni, vagy ha a fogakat fogpótláshoz kell előkészíteni, lecsiszolni. A mi fogászati rendelőnkben, a Fehérgyöngy Fogászaton nem kell magyarázkodnia a páciensnek, hogy miért altatásban kezelteti a fogait, hiszen a mi célunk, hogy minden fogászati páciens azt mondja: „Végre megtaláltam azt a fogorvosi rendelőt, azt a fogorvost, akit egész életemben kerestem”.

Az altatásos fogászattal kapcsolatban bővebb információt kaphat a fehergyongy.hu/videok, a fehergyongy.hu/videok#altatasos_fogaszati_kezelesek és a fehergyongy.hu/rolunk_irtak oldalakon.

Várjuk Önt altatásos fogászati kezelésre a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőben!!

Visszalépés a fogas kérdésekhez