Fogas kérdések: Melyik altatásos módszert válasszam?

Pácienseink megosztották tapasztalataikat a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőben végzett altatásos fogászati kezelésekről.

Nincs ennél csodálatosabb! Eljöttem a doktornőhöz, és mire magamhoz tértem, kész volt mindegyik fogam!
Kovalik Károly

Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelő

Egyáltalán nem voltam rosszul az altatás után, pedig ettől féltem. Nem volt hányingerem, és teljesen jól voltam, nagyon jó dolog!!
Ábrahám Emese

Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelő

Erős garatreflexem miatt eddig minden félresikerült fogászati kezelést a saját kudarcomnak éltem meg. Az altatás és a doktornő kedvessége mindent megoldott. Köszönöm!
Piltzné Demeter Tímea

Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelő

Hosszú évek óta nem voltam fogorvosnál. Sajnos ez a fogaimon is látszik, vagyis látszott, mert a doktornő csodát tett a fogaimmal, és az ínyem is szépen gyógyul. 2010.06.09 én jöttem altatásos kezelésre. Kicsit félve, mert korábbi műtét során már altattak, és meg kell, hogy mondjam az szörnyű volt. Doktornővel megbeszéltük, hogy valami jó dologra gondoljak... A következő kép, amire emlékszem, hogy doktornő rám mosolygott, és azt mondta: kész vagyunk. Semmit nem éreztem, csak a kedvességet! Persze kicsit tartottam attól, hogy mi lesz másnap…de semmi! Még csak szabadságot sem kellett kivennem a munkahelyemen. Most épp (2010.06.28) itt ülök és várom, hogy elkezdődjön a fogkőleszedésem! Nem félek, bátran jövök a doktornőhöz! Köszönöm a segítséget és a türelmet!
Palkó Katalin

Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelő

Nagyon örültem, amikor az internet böngészése által rátaláltam a Fehérgyöngy Magánrendelőre, mert óriási félelmem volt a fogászati beavatkozásoktól, ezért nagyon elhanyagoltam a fogaimat. Ez most már a múlt volt, mert amióta olvastam, hogy altatásban is végeznek beavatkozásokat nagyon megkönnyebbültem. Valóban nem fájt! Nem éreztem semmit. Nagyon köszönöm, hogy ebben részes lehettem. Továbbra is járni fogok, és vége az elhanyagolt fogaknak.
Tatainé kelemen Anett

Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelő

Nagyon örülök, hogy rátaláltam a doktornőre. A régóta húzódó problémámat megoldotta, fájdalom nélkül éltem át a beavatkozásokat. Ezen kívül még a kedvessége is átsegített az izgalmakon. Ajánlom, hogy akinek sajnos ilyen jellegű beavatkozásokra van szüksége, ide jöjjön és minden rendben lesz. Köszönöm!
Törökné Steiner Gyöngyi

Visszalépés a fogas kérdésekhez